Good Run Guide

WEBSITE

Mile/KM Button In Route Viewer

Average RatingAverage RatingAverage RatingAverage RatingAverage Rating
AVERAGE RATING

Started by : Emma Baker on 15/04/13

Viewed : 2355 times

 

Total Posts : 4  (Most Recent First)  Show Oldest First
Photo John at GRGView Member Profile Member since February 2006 Posted 8 years ago
 0

You must be using Internet Explorer as your browser I think.  I've found the cause of the problem and put in a fix, so it should hopefully be working OK now.  It only seemed to affect Internet Explorer users.

Thanks for flagging this up.

 

 
Photo View Member Profile Emma BakerView Member Profile Member since April 2011 Posted 8 years ago
 0

um Browser?? i do know that i am haivng to run some websites in comaptability mode as the IE upgraded and the web sites havent yet but how would i foind out what browser ive got?

 
Photo John at GRGView Member Profile Member since February 2006 Posted 8 years ago
 0

What browser are you using Emma?  Seems to work OK in Google Chrome so I suspect it may only be a problem in certain browsers.

 
Photo View Member Profile Emma BakerView Member Profile Member since April 2011 Posted 8 years ago
 0

I am having a problem with the mile/KM button in the route viewer it turns the screen into a list in blue on the green background and at the bottom it says page not found.

 
   
 
 
Good Run Guide Good Run Guide - The UK's Leading Independent Running Website
About Us
Link to Good Run Guide
Contact Us
Copyright ©2006-2021 Good Run Guide Ltd. All Rights Reserved  |  Terms and Conditions  |  Privacy Policy