Good Run Guide

WEBSITE

Truncated Logbook Listings

Average RatingAverage RatingAverage RatingAverage RatingAverage Rating
AVERAGE RATING

Hi John,

Started by : Derek Bolton on 27/04/14

Viewed : 2336 times

 

Total Posts : 3  (Oldest First)   Show Most Recent First
Photo View Member Profile Derek BoltonView Member Profile Member since October 2009 Posted 6 years ago
 0

I don't know if you can help with this as I think its a local issue on my laptop, but you may provide some advice.

When on the logbook listings I only seem to have listed the start of the year and the first 24 entries finishing on 3rd February.

I have used IE11, Chrome and Firefox on my laptop but the same appears on all browsers. I've cleaned down the temporary files including any in Flash and Java just in case, but to no avail.

However when I access them under IOS7 or another computer I get the full 2014 listing. My assumption is that there is a file somewhere on my laptop holding some settings but I am unable to find it.

I did try to private message you but again I could fill in the box but the captcha did not appear in full and I could not read the security text for validation. 

 
Photo John at GRGView Member Profile Member since February 2006 Posted 6 years ago
 0

That sounds odd.  I've looked at your Log Book in Chrome and it seems fine here, so it must be a local issue.  It could be a browser plugin of some sort that is blokcing content for some reason (e.g. an ad blocker).  I suggest disabling all browser add-ons and they retrying.  If that works you can re-enable them ne at a time to identify the offending one.  Alternatively, a full reset in Chrome should sort it out: go to Settings, click on Advanced Settings at the bottom and then click the Reset Browser Settings button at the bottom.

Hope that helps.

John

P.S. I'll have a look at the capcha issue - thanks for letting us know about this.

 
Photo View Member Profile Derek BoltonView Member Profile Member since October 2009 Posted 6 years ago
 0

Thanks John, its really wierd as it only occurs on my main laptop. I have disabled all plugins both in IE11 and a browser reset in Chrome, restarted and it is still there. Even paused my AV, cleared compatability settings and disabled pop up blocker, etc

I did note, and it could be a red herring that my last entry on Wed 5th Feb does not show the delete box, and on one occasion it displayed the coding <input name="Delete796073" type="checkbox" id="Delete796073" but I could not replicate the coding appearing again. But again I assume if it was a corrupt entry it would be the same on any other computer I used.

I shall keep on pecking away at it, its not a show stopper just a mild irritent. 

 
   
 
 
Good Run Guide Good Run Guide - The UK's Leading Independent Running Website
About Us
Link to Good Run Guide
Contact Us
Copyright ©2006-2021 Good Run Guide Ltd. All Rights Reserved  |  Terms and Conditions  |  Privacy Policy