Good Run Guide

WEBSITE

Mile/KM Button In Route Viewer

Average RatingAverage RatingAverage RatingAverage RatingAverage Rating
AVERAGE RATING

Started by : Emma Baker on 15/04/13

Viewed : 2355 times

 

Total Posts : 4  (Oldest First)   Show Most Recent First
Photo View Member Profile Emma BakerView Member Profile Member since April 2011 Posted 8 years ago
 0

I am having a problem with the mile/KM button in the route viewer it turns the screen into a list in blue on the green background and at the bottom it says page not found.

 
Photo John at GRGView Member Profile Member since February 2006 Posted 8 years ago
 0

What browser are you using Emma?  Seems to work OK in Google Chrome so I suspect it may only be a problem in certain browsers.

 
Photo View Member Profile Emma BakerView Member Profile Member since April 2011 Posted 8 years ago
 0

um Browser?? i do know that i am haivng to run some websites in comaptability mode as the IE upgraded and the web sites havent yet but how would i foind out what browser ive got?

 
Photo John at GRGView Member Profile Member since February 2006 Posted 8 years ago
 0

You must be using Internet Explorer as your browser I think.  I've found the cause of the problem and put in a fix, so it should hopefully be working OK now.  It only seemed to affect Internet Explorer users.

Thanks for flagging this up.

 

 
   
 
 
Good Run Guide Good Run Guide - The UK's Leading Independent Running Website
About Us
Link to Good Run Guide
Contact Us
Copyright ©2006-2021 Good Run Guide Ltd. All Rights Reserved  |  Terms and Conditions  |  Privacy Policy